Miha Zajc: “Harika bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim”

semaver

New member
Galatasaray derbisinde ekibin birinci golünü atarak sarı-lacivertlilerin aldığı galibiyette büyük hisse sahibi olan Miha Zajc, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“GALATASARAY’A ATTIĞIM GOL, BU SEZONKİ EN ÂLÂ GOLÜMDÜ”

Önümüzdeki dönem sona erecek olan kontratı hatırlatılan başarılı futbolcu, “Şu an burada olmaktan dolayı hayli memnunum. Grubuma minnettarım. Kadro manasında da güzel durumdayız. Ben alana odaklanmış durumdayım. Kendimi geliştirmeye, performansımı yükseltmeye çalıştırıyorum. Bu yüzden gelecekle ilgili yorumda bulunmak istemem” dedi.

Bu dönem attığı en güzel golü Galatasaray’a karşı attığını da söyleyen Zajc, “Attığım en âlâ gol olarak Galatasaray maçını söylerim. sıradışı bir goldü benim için. Yalnızca gol açısından bakmamak lazım, maçın kıymeti açısından epeyce pahalıydı. Çok his dolu anlardı benim için. Ben işimi yapmaya odaklı biriyim. Hocanın istediği yerde elimden gelenin en düzgününü ortaya koymaya çalışırım. Gruba yardım etmeyi epeyce seviyorum. Benim açımdan bu epeyce daha değerli. İsmail hocanın gelmesiyle birlikte nitekim kadrodaki atmosferin değiştiğini söyleyebilirim. Bu değişiklik de bizim için epeyce değerliydi. Şu an itibariyle herkes kendini konutunda hissediyor. Geliştirmemiz gereken noktaları da geliştirmeye devam ediyoruz. Sıkı bir biçimde çalışıyoruz ve bana nazaran anahtar noktalardan bir tanesi bu. Oyunumuzu oynarken çok rahatız. Oynadığımız oyundan da keyif alıyoruz. Olağan hocamızın rolü de epey büyük” diye konuştu.

Dönemin geri klan kısmıyla ilgili olarak da konuşan Sloven futbolcu, “Taraftarlarımızın dayanağı muazzamdı. Umarım ilerleyen haftalarda takviyelerini sürdürürler zira onların takviyesi bizim için fazlaca kıymetli. Bizler de sürekli bir daha sonraki maça odaklıyız. Dönem sonunda neler olacağını nazaranceğiz. Maksadımız, önümüzde oynayacağımız maçları kazanmak” diyerek kelamlarını tamamladı.