Miralem Pjanic geleceği hakkında konuştu! Beşiktaş’ta kalacak mı?

semaver

New member
Beşiktaş forması giyen Miralem Pjanic, La Gazzetta dello Sport’a verdiği röportajda Serie A’ya dönmek istediğini ve şampiyonluk kazanmayı hedeflediğini lisana getirdi.

Miralem Pjanic İtalya’ya geri dönmekten keyifli olacağını belirterek, “İstanbul trafik haricinde fazlaca hoş lakin İtalya’yı unutmadım, orası benim ikinci meskenim. Orayı özlüyorum ve dürüst olmak gerekirse geri dönmekten keyifli olurum. İtalya’nın Dünya Kupası’na gidememesi beni etkiledi” dedi.

“JUVENTUS İLE TEMASLARIM OLDU”

Yıldız futbolcu Barcelona’nın eski teknik yöneticisi Ronald Koeman’ı eleştirirken, yaz transfer devrinde eski kadrosu Juventus ile transfer için temaslarda bulunduğunu şu sözlerle lisana getirdi: “Koeman ile devam edemedim. O saygısızdı. Laporta, Xavi’yi nazaranve getirerek fazlaca âlâ bir karar aldı. Artık grup kuvvetli ve birlik ortasında. Herkes ne yapacağını biliyor. Juventus ile birkaç temas oldu ancak sonunda ekonomik niçinlerden dolayı hiç bir şey olmadı. Bana bakılırsa sorun para değildi. Bir projede değerli olmak ve İtalya Ligi’ni kazanmak istiyorum.”

SARRI VE ALLEGRI KELAMLARI

‘Maurizio Sarri ve Massimiliano Allegri idaresinde Juventus’ta geçirdiği periyot nasıldı?’ sorusuna Pjanic, “Sarri futbol için meczup,üst seviye bir teknik yönetici. Allegri’ye ise bir teknik yönetici olarak ve hatta bir insan olarak fazlaca hürmet duyuyorum. Onu eleştirmek meczupluk. Bence o Juventus için yanlışsız kişi ve sonuçlar onun güzel bir iş çıkardığını gösteriyor. Kimse onun baskı altındaki en düzgün teknik yönetici olduğunu söylemiyor. 2018’i hatırlıyorum, Inter’i 3-2 yenmiştik. Mükemmel bir konuşması vardı, fazlaca sakindi ve biz bu sakinliği güce dönüştürdük” kelamları ile yanıt verdi

“PAULO DYBALA İLE GÖRÜŞTÜM”

Dönem sonu ekipten ayrılacak olan Juventus’un yıldız futbolcusu Paulo Dybala hakkında ise Pjanic, “Juventus ile mukavele yenilemeyeceği haberini aldığımda çabucak ona yazdım. O bir arkadaş ve ben onunla oynamayı her vakit sevmişimdir. Ona büyük bir şampiyon olduğunu yazdım ve ‘Teşekkürler kardeşim, seni seviyorum’ dedi. Sanırım nasıl hissettiğini biliyorum. %100 formda olmadığı vakit içinderda bile her vakit oynadı, kendini korumak için oynamamaya asla karar vermedi. Fakat kulübü de anlıyorum. Çok net oldular. Belirli bir fikre daha uygun oyuncularla farklı bir proje seçtiklerini düşünüyorum” dedi.