Narlıdere ve Göztepe Güçlerini Gençler İçin Birleştirdi

accur

New member
Narlıdere Belediyesi ve Göztepe Spor Kulübü içinde çocuklara, gençlere ve halkımıza sporun tüm branşlarını sevdirmek ve geleceğin ulusal atletlerini yetiştirmek için iş birliği protokolü imzalandı. Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, imzalanan protokolün iyi olmasını dileyerek, “Göztepe yalnızca bir futbol kulübü değil ve biroldukca branşta atlet yetiştiriyor. İnanıyorum ki Narlıdere’miz de bir atlet yetiştirme fabrikası olacak. İmzaladığımız protokolün İzmir’imize, Narlıdere’mize ve spor topluluğumuza iyi olmasını diliyorum” diye konuştu.

Narlıdere Belediyesi ve İzmir’in esaslı topluluğu Göztepe Spor Kulübü, çocuklar ve gençler için güçlerini birleştirdi. Narlıdere’yi sporun ve sanatın merkezi yapmak için çalıştıklarını söyleyen Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, imzalanan protokolün iyi olmasını diledi. İki kurum içinde imzalanan protokol ile birlikte çocuklara, gençlere ve toplumun tüm bölümlerine sporun tüm branşlarının sevdirilmesi, onların spor yapmaya özendirilmesi, sporda bilimselliği öğreterek faziletli, paylaşımcı ve sağlıklı kuşaklar yetiştirilmesi amaçlanıyor.

GELECEĞİN ULUSAL ATLETLERİ NARLIDERE’DE YETİŞECEK

İmza merasimi için Narlıdere Belediyesi’nde Göztepe Spor Kulübü Mali İşler Lideri Dr.Emre Can ve Kulüp Mimarı Tuğrul Büyükköken ile bir ortaya gelen Lider Ali Engin, “Göztepe Spor Kulübümüzle epey uygun bağlar içerisindeyiz. İmzaladığımız protokol ile bir arada Göztepe, Ali Artuner Stadı’mızı kullanabilecek. Göztepe Spor Kulübümüzün de stadın eksiklerinin giderilmesi noktasında kıymetli bir dayanağı olacak. Bunlardan da değerlisi çocuklarımıza ve gençlerimize sporun sevdirilmesi, geleceğin ulusal atletlerinin ülkemize kazandırılması noktasında değerli bir adım atılmış olacak. Göztepe yalnızca bir futbol kulübü değil ve biroldukça branşta atlet yetiştiriyor. İnanıyorum ki Narlıdere’miz de bir sportmen yetiştirme fabrikası olacak. İmzaladığımız protokolün İzmir’imize, Narlıdere’mize ve spor topluluğumuza güzel olmasını diliyor; Emre Beyefendi ve Tuğrul beyefendiye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göztepe Spor Kulübü Mali İşler Lideri Dr.Emre Can ve Kulüp Mimarı Tuğrul Büyükköken de imzalanan protokolün güzel olmasını diledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı