“Ölümden korkmuyorum, acıdan korkuyorum”

acidizing

New member
“BEN Ölmek üzere hastaneye geldim. Ambulansta, acil serviste ve hemen ameliyathanede. İkinci tecrit, 2021 Yılbaşı gecesiydi. Yarı bilinçli bir durumdaydım, ölmekte olduğuma ikna olmuştum ve doktorlar öleceğime ikna olmuştu. İyileşip dışarı çıktığımda, tümörün teşhisi geldiğinde bu iyi bir haberdi çünkü hala zamanım vardı.çünkü yoğun bakımda ölmezdim.” Michela Murgia, Vanity Fair’e tamamen itiraf ediyor, Sardunyalı yazar yönetmenliğinde yarın bayilerde başlayacak sayıda. Aşk devriminden geçmişine, babasıyla yaşadığı zorlu ilişkiden queer ailesine, hastalık hikayesine ve ölüm düşüncelerine kadar onu korkutmayan.

‘Accabadora’nın yazarı, “Reddedilmiş hissetmedim – haberlerin kanser anlamına gelmediğini, zaman anlamına geldiğini söylüyor. Ben ölümden korkmuyorum. acıdan korkuyorum Tabii ki ölümüm hakkında konuşuyoruz. Çocuklarımdan biri hastalanırsa bu kadar mutlu olmayacağım.Murgia, yolculuğuna eşlik eden hisleri şöyle açıklıyor: “Bir eşiğin üzerindeyim. Bir yandan ailemden duyduğum sevgi, güçlü bir mutluluk hali. Düşünerek uyanıyorum: ne eşek! Ya da daha doğrusu: ateizm anları var ki, ne eşek diyorum ve anlarda şükürler olsun Tanrım! Harika bir hediye, istediğim şeyleri yapıyorum, istediğim insanları seviyorum, istediğim kitapları yazdım.”

Murgia ‘olumlu’ yaklaşımını şöyle açıklıyor: “‘Yapmak istediğim her şeyi yaptım’ diyebilen kaç kişi var? Bugün bana ‘Hala yapmak istediğin nedir?’ Yapılması gereken son şey, Bts ile tanışmak için Güney Kore’ye gitmek (çıkışlarından bu yana satılan 44,9 milyondan fazla fiziksel kayıtla Güney Kore’nin en çok satan sanatçıları, ed). Muhtemelen gitmeyeceğim ama Bts bana gelecek. Bilemezsin. Bu, Bitmeyen Hikaye’deki gibi son dilek dileğinizdir, yapacak son bir dileğiniz kalmış ve eve dönüş yolunu bulamamışsınızdır. Memnun kalmadığı belki de doğrudur”.