“Okulda vatandaşlık eğitimi duyarlılığı artırabilir”

acidizing

New member
Human Dog 23 sergisinin açılışına gösterilen yoğun katılım “beni iyi düşündürüyor, tanrılar yarattığımız anlamına geliyor” Bu masum varlıklara doğru adım adım ilerliyorum”. Bunlar, fotoğrafçı ve gazeteci Silvia Amodio tarafından köpekleri sahipleriyle birlikte gösteren 160 fotoğraftan 40’ını bir araya getiren serginin açılışında hazır bulunan 105 Hayvanat Bahçesi’nin yaratıcısı ve ev sahibi Marco Mazzoli’nin sözleri. Milano’daki Rocchetta del Castello Sforzesco avlusu, Alimenta l’Amore’un bir parçası olan bir proje; Coop Lombardia’nın belediyeler ve yerel derneklerle işbirliği içinde desteklediği ve köpeklere ve kedilere dağıtılan evcil hayvan mamalarının kalıcı bir koleksiyonundan oluşan kampanya. zorluk .

Bölüm başına dört milyon radyo dinleyicisiyle Marco Mazzoli, popülaritesini bu girişimi yansıtmak için kullanıyor. Feed Love aynı zamanda bir Topluluğu da besler Her yıl büyüyen ve hayvanlarla ilişkiler konusunda katkıda bulunmak isteyen çok çeşitli alanlardaki birçok profesyoneli de ağırlayan fuar. Hepsi de giderek artan bir ilgi uyandıran hayvan refahı ve insan-hayvan ilişkisi temalarını destekliyor; bunlar topluluk tarafından giderek daha fazla hissediliyor: “Mazzoli’ye göre bu bir kültür meselesi, vatandaşlık eğitimi vermeye geri dönmeliyiz.” Bu belki okulda hayvanlar, çevre ve gezegenimizin incelikleri hakkında daha fazla farkındalık yaratılmasına yardımcı olabilir”.

Mazzoli ve eşi Stefania Pittaluga, birkaç yıldır yaşadıkları Amerika Birleşik Devletleri’nde çevre koruma girişimlerinde yer alıyor: “5 yıldır plajları ve parkları plastikten arındıran, kar amacı gütmeyen bir kuruluşun parçasıyız. Yapılacak çok şey var, değiştirilecek çok şey var. Bu açıdan bakıldığında İtalya biraz daha aktif, Amerika’da mesela atık ayrımı yok”. Mazzoli ayrıca Silvia Amodio’nun fotoğraflarının derlendiği Human Dog 23 kataloğunun önsözüne de imza attı.