Olgun seçime rakipsiz giriyor

accur

New member
Torbalı Ticaret Odası Lideri Olgun, 13 Ekim’de yapılacak seçime tek aday olarak giriyor. Tek aday olmanın kendilerine ağır bir sorumluluk yüklediğini tabir eden Olgun, Cazip Kent Torbalı için çabalayan bir liste hazırlayacaklarını söylemiş oldu.

İzmir’de TOBB’a bağlı oda ve borsalar birer seçimlerini gerçekleştirirken Torbalı Ticaret Odası’nın seçim takvimi işlemeye başladı. Torbalı Ticaret Odası
Lideri Abdulvahap Olgun, 13 Ekim Perşembe günü yapılacak meslek komiteleri seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Öncelikle 9 yıl boyunca Ticaret Odası’nın gerçekleştirdiği faaliyetleri anlatan Olgun, yeni devirde Torbalı’nın ekonomik manada gelişmesi için daha epey çalışacağını söz etti. Olgun “senelerdır ilçemizin gelişmesi için tesirli adımlar atmamızın karşılığını hamdolsun ki almaya devam ediyoruz. Geçen devir olduğu üzere bu periyot de tek aday olarak seçime girmenin memnunluğunu yaşıyoruz. Torbalı Ticaret Odası olarak her meslekten, her kesitten isimleri kapsayan hayli kuvvetli bir liste hazırlayarak Cazip Kent Torbalı markasını üstlere çıkaracak bir idare anlayışını ortaya koyacağız.” dedi. 13 Ekim Perşembe günü 2000 seçmen; 7 meslek gurubunda 49 meslek komitesi üyesi, 21 meclis üyesini seçecek. 20 Ekim Perşembe ise idare heyeti lideri, meclis lideri ve meslek komitesi liderleri seçilecek.

BAŞARI DOLU 9 YIL

5 yıldızlı Akredite bir oda olan ve hizmet binasının yanı sıra Ticaret Kongre Merkezini Torbalı’ya kazandırdıklarını söz eden Olgun, odanın bölgede yükünü önemli derecede artırdı. Ticaret Odası başkanlığına seçildiği günden itibaren her geçen üzerine katarak ilerlediklerini belirten Olgun, “bakılırsavi bölüm aldığımız zamanki oda ile şimdiki TTO içinde epeyce büyük farklar var. Artık, marka olan Cazip Kent Torbalı, İzmir iktisadının nabzının attığı değerli bir merkez haline geldi. Bu yalnızca benim muvaffakiyetim değil. Perdenin ardında canla başla koşturan grup arkadaşlarımız yardımıyla 9 yıl boyunca bakılırsavimiz layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Önümüzde seçim var; bir daha birebir şevk ve kararlılıkla misyonumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen Ticaret Kongre Merkezinde ilçenin ve bölgenin tüm etkinliklerinin yapılmaya başlandığını söz eden Olgun, “Yeni hizmet binamıza kazandırdığımız 200 kişilik eğitim sınıfı, 50 kişilik eğitim sınıfı ve stant salonlarının akabinde 400 kişilik Ticaret Kongre Merkezini üyelerimizin hizmetine sunduk. Mart ayında faaliyete geçen salonumuzdan hem üyelerimiz tıpkı vakitte kurumlarımız istifade ediyorlar. Bu yatırımlarla durmayacağız, bilakis ilçemiz için daha kuvvetli ve büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarına geçtiğimiz aylarda başladığımız TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Tahlil Merkezi’nde sonlara geldik. Merkezimiz faaliyete girdiğinde üyelerimizin ve vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarının sürdürülebilir tahlillere ulaşmasına yardımcı olacağız. İlçemizdeki yetişmiş eleman gereksinimine kökten ve kesin bir tahlil üretmek maksadıyla TOBB’un da takviyesiyle ilçemizde itibarlı ve dinamik bir meslek lisesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Gelecek vizyonumuzu daha ileriye taşıyarak, ülkemiz ve ilçemiz için üretmeye, kalkındırmaya ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı