Patrick Zaki, yarın Torino’da kitap tanıtımı

acidizing

New member
Her şey hazırTorino kültür derneği Hiroşima Mon Amour, yarın öğleden sonra ‘Özgürlüğün Düşleri ve Yanılsamaları’ adlı kitabının sunumu için Patrick Zaki’yi ağırlayacak. Nave di Teseo tarafından yayınlanan ve ‘Gösteriyi Beklerken’ girişimi kapsamında Mısır’da gözaltına alınmasından bahsettiği.

Zeki’nin son açıklamaları üzerine Sermig’in hayır demesi üzerine Hiroşima seçildi ve toplantının biletleri günlerce tükendi. “Hiroşima’nın seçimi oldukça doğal – derneğin başkanı Fabrizio Gargarone, Adnkronos’a yorum yapıyor – çünkü Zaki, yakın zamana kadar ülkemiz tarafından sevilen bir entelektüel olmasının yanı sıra, bir erkek çocuk ve Hiroşima gibi bir yerde, normalde müzik ve tiyatro gösterilerine ve tartışmalara ev sahipliği yapan bu yer tipik bir müşteri olacaktır.”

O halde Gargarone, Sermig’in kararı hakkında yorum yapmıyor ancak kendisini gözlemlemekle sınırlıyor: “Ben çağrıldığımda ve toplantının Sermig’de olduğunun farkına bile varmadım, ‘harika, kapılar açık, hoş geldiniz’ dedim Benim için Zaki misafir değil ama evde, yarın yapacağımız girişimin anlamı bu ve onu gördüğümde ona ‘merhaba Patrick, hoş geldin’ diyeceğim. gelecek'”, diye bitiriyor Hiroshima’nın başkanı Mon Amour.