Saba Lobjanidze: ‘Fenerbahçe’de oynamak bir düş olur’

semaver

New member
Atakaş Hatayspor’da forma giyen Gürcü kanat oyuncusu Saba Lobjanidze, Gürcistan basınına açıklamalarda bulundu.

Hatayspor’daki performansını pahalandıran Saba Lobjanidze, “İyi sayılarım var. Ekibe yararlı bir futbolcu olduğumu düşünüyorum. Her vakit daha uygununu yapmayı hedefliyorum ve başardıklarımla övünmek yerine üzerine koymaya çalışıyorum. Her maça farklı ayrı hazırlanıp yapabildiğimin en düzgününü yapmaya, kendimi zorlamaya çalışıyorum. Attığım gollerin yahut yaptığım asistlerin kâfi olduğunu asla düşünmem” sözlerini kullandı.

“FENERBAHÇE BİR RÜYA”

Fenerbahçe’ye transfer olacağı istikametindeki savları da yanıtlayan Gürcü oyuncu, “Haberleri ben de gördüm. Uygun bir futbolcu haline geldiğinizde sizinle ilgilenen çok kulüp oluyor. Fenerbahçe üzere büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi gururumu okşadı. Orada oynamak benim için bir hayal olur lakin ortada resmi bir teklifin olmadığını söyleyebilirim. Hatayspor ile olan kontratım devam ediyor ve gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Benim şu an için tek fikrim bir daha sonraki maçı kazanmak” dedi.

“HATAY İLE AVRUPA ZOR”

Takımın ligdeki durumu hakkında konuşan Saba Lobjanidze, “Bu dönem Hatayspor ile Avrupa kupalarına katılma bahtımız fazlaca düşük. Lig çok şiddetli geçiyor ve Avrupa’ya iştirak hakkı için birfazlaca kulüp rekabet ortasında. Şu an 9. sıradayız lakin Avrupa kupaları bölgesi yalnızca 5 puan yukarıda” tabirleriyle kelamlarını noktaladı.

Saba Lobjanidze, bu dönem Atakaş Hatayspor formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 8 gol 9 asistlik performans sergiledi.