Sadık Çiftpınar: “Herkesten özür diliyorum”

semaver

New member
Yeni Malatyaspor’da taraftarlara hareket çeken ve takım dışı kalan Sadık Çiftpınar, Beyaz TV’ye konuştu.

Deneyimli savunmacı yaptığı açıklamada, “2014-15 yılında girdim bu kulübe ve biroldukca muvaffakiyet elde ettim. Şu an ortasında bulunduğumuz durumdan dolayı epey üzgünüm. Fedakarlık yaparak, sakatlığımın bulunmasına karşın çıkıp oynadığım vakit içinder oldu. Son iki iç saha maçında Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında sonuna kadar uğraşımızı verdik. Bugünkü maçta da ikinci yediğimiz golden daha sonra tribünler hiç anlamadığım bir anda reaksiyon göstermeye başladı. Benim asla arka niyetli bir davranışım olmaz. Ayların vermiş olduğu ruhsal bir yıkım. Hepsi bizde ruhsal bir tesir bıraktı.” dedi.

“HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

“Yaptığı hareketin yanlışsız olmadığını belirten Sadık Çiftpınar, “Tribünde tahminen yüzlerce kişi bağırıyor lakin tahminen birisiyle göz göze geldikten daha sonra o hareketi yaptım. Hakikat olmadığını da kabul ediyorum ve herkesten de özür diliyorum. Çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.” sözlerini kullandı.”

“NOUMA İLE KIYASLANMAK GERÇEK DEĞİL”

Deneyimli stoper ayrıyeten, “2. golü yedikten daha sonra bana ve aileme küfürler edildi. Bende de esasen nabız 180. 6-7 sene emek verdiğiniz bir topluluğun taraftarından bunları işitmek ağrıma gitti. Yaptığım hareketin gerçek olduğunu savunmuyorum ancak durum bu. O hareketi yaptıktan daha sonra alandan yok olmayı istedim. Takım dışı kalmam kulübün sonucu hürmet duyuyorum. Alanda kalırsam olay büyüye bilirdi o yüzden çıkmak istedim. Nouma ile kıyaslanmak hakikat şeyler değil. Ben bu hareketten dolayı fazlaca üzgünüm ve herkesten özür diliyorum.” diyerek kelamlarını noktaladı.