“Sahip olduğum temaslardan, burada olacağını düşünüyorum”

acidizing

New member
”Pompeii, Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki dünya mücadelesine ev sahipliği yapmak için en iyi site. Bu hükümet, ki ben o siyasi partiden değilim, Pompeii’ye çok şey yatırdı. Önceki de öyleydi ama Bakan Sangiuliano daha da fazla. Sahip olduğum kurumsal temaslardan, seçimin Pompeii’ye ait olacağını düşünüyorum. Ben bir iyimserim”. Pompei belediye başkanı Adnkronos’a söyledi Carmine LoSapio Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasındaki dövüş sanatları maçı hakkında.

Ayrıca oku

İtalya’nın lunapark olmadığını eleştirenler, “belki de kurtulur” diyen Pompei belediye başkanı, iki çocuk hastanesi için 200 milyon civarında bağış olacağının altını çiziyor. Bu yardımın hangi yapılara ulaşacağını bilmiyorum ama nerede olursa olsun bir İtalyan olarak mutlu olurum”. Mücadeleye dönerek, ”Anfi tiyatronun ev sahipliği yapmasını önerdik. Ancak dünya çapında sosyal medyada yayınlanacak.” Tesla’nın CEO’su ile Meta’nın CEO’su arasındaki meydan okuma 26 Ağustos’ta yapılmamalı. “Tarih değişikliği olduğunu biliyorum. Sizi temin ederim.” Sıkı teslim tarihleri göz önüne alındığında 26 Ağustos değil, büyük ihtimalle Eylül sonu olacak” dedi.

“Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında, İtalya’da destansı bir yerde geçecek bir ‘mücadele’ fikrini gerçekten seviyorum” diyor. Roberto Occhiuto, Calabria Bölgesi başkanı – En eski uygarlıkların bin yıllık tarihini hatırlamak, hayır işleri yapmak ve bölgeyi tanıtmak için iyi bir fırsat, alternatif ve olağan planların dışında olabilir. Bu sabah Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano’dan haber aldım ve Calabria’yı bu dünya etkinliğine ev sahipliği yapması için resmen aday gösterdim. Riace Bronzlarının beşiği olan Bölgemiz, bu zorluğun üstesinden gelebilmek için tarihi, kültürel ve sosyal tüm kimlik bilgilerine sahiptir.”