Sandıkçı’dan Koltuk Grubu İkramı

accur

New member
LİDER SANDIKÇI BAYRAM ÖNCESİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

CAMEK’te üretilen mobilyalar bayram sevincine dönüşüyor

Canik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (CAMEK) ürettiği mobilyalarla vatandaşlara bayram sevinci yaşatıyor. CAMEK’te eğitim bakılırsan kursiyerler tarafınca üretilen mobilya ve koltuk kadroları, proje kapsamında muhtaçlık sahibi ailelere teslim edilmeye başlandı. Gereksinim sahibi aileye birinci koltuk grubunu ikram eden Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, bayram öncesi aile fertlerinin yüzünü güldürdü.

Sandıkçı’dan projeye övgü: “Eğitim toplumsal yarara dönüşüyor”

Canik Belediyesi’nin istihdama katkı sağlamak maksadıyla hayata geçirdiği CAMEK projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. CAMEK kursiyerlerinin eğitim aldıkları müddet boyunca ürettikleri mobilya ve koltuklardan birincisi Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı tarafınca muhtaçlık sahibi bir aileye ikram edildi. Proje kapsamında sürdürülen eğitimin bu türlü toplumsal bir yarara dönüştürülmesinden büyük memnunluk duyduklarını söz eden Lider İbrahim Sandıkçı, “İstihdama katkı sağlamak emeliyle başlatmış olduğumız bu projemiz meyvelerini vermeye devam ediyor. 2021 yılında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafınca sağlanan 2 Milyon TL’lik hibe programıyla tefriş ettiğimiz tesislerimizde eğitim nazarann gençler ve bayanlar hem meslek öğreniyor birebir vakitte ürettikleri eserlerle muhtaçlık sahibi ailelere katkı sunmuş oluyor. Projemiz mobilya dalının yanı sıra farklı iş kollarında başlatılacak eğitim programlarıyla bölgemize nitelikli işçi yetiştirmeye devam edecek” diye konuştu. CAMEK’te eğitim alan öğrenciler tarafınca üretilen koltuk ve mobilya kadrolarının kaliteli materyal ve personellik içerdiğine vurgu yapan Lider İbrahim Sandıkçı, öğrencileri başarılarından dolayı kutladığını söz etti.

Canik Belediyesi tarafınca geliştirilen CAMEK projesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (OKA) sağladığı 2 Milyon TL fiyatında maddi takviyeyle 2021 yılında hayata geçirildi. CAMEK Projesi kapsamında kursiyerlere Bilgisayar Takviyeli 3 Boyutlu Mobilya Tasarım Kursu, CNC Operatörü Kursu, Mobilya Döşeme Kesim Kursu, Mobilya Döşeme Dikim Kursu olmak üzere dört farlı eğitim modülü veriliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı