Sinan Engin: ‘Futbolcular, hocayı satmıştır!’

semaver

New member
Beşiktaş’ın Hatayspor yenilgisinin akabinde siyah-beyazlılarda yaşananları Sinan Engin kıymetlendirdi.

İşte Sinan Engin’in açıklamaları…

“Bir futbolcu kümesinde, hocanın taktiğini eleştirenler var ise, o futbolcular, hocayı satmıştır! Wout Weghorst’un demecine bakın, dikiş daha tutmaz!

Valerien Ismael, Beşiktaş taraftarının gönlüne giremedi. Hatay’dan 3 puanla dönse, içeride Ümraniyespor’u da yense, gitti Galatasaray ile de birliktee kaldı. Taraftarlar bir daha de Valerien Ismael’e tezahürat yapmaz.

“ELEKTRİKLER KESİLMİŞ!”

“Beşiktaş taraftarı ile Valerien Ismael içinde elektrikler kesilmiş. Yalnızca Ismael hatalı değil! Kabahatin en büyüğü futbolcularda. Çıkacaksın, Beşiktaş futbolcusu üzere oynayacaksın.

Beşiktaş için ileriye bakıyorum, tabloyu görüyorum. Valerien Ismael ile devam edecek üzere görünmüyor. Beşiktaş’ın devre ortası Ismael ile yolları ayırması gerekebilir. İki ileri, bir geri!

Beşiktaş şayet Galatasaray’a yenilirse, Valerien Ismael’i hiç bir idare tutamaz. Beşiktaş, Galatasaray’dan daha sonra Antalyaspor maçını oynayacak, büyük protestolar olur. Antalyaspor maçını Allah korusun kaybedersen, ekibin başında duramazsın! Bu kulübün gerçek sahibi taraftar! Ne istiyorlarsa, yapmak zorundasın.

“JOSEF’İ NİÇİN OYNATIYOR?”

“Puan farkı olarak hayli büyük bir şey yok ancak Beşiktaş taraftarı daha uygun bir oyun bekliyor. Josef örneğin, ben oynatmam! Berbat oynuyor, ısrar ediyor. Jackson Muleka’yı niye oyundan aldın? niye Cenk Tosun ile başlamıyorsun?

Beşiktaş’ta birinci hatalı teknik yöneticidir lakin toptan kimse ölmez! Topun önüne geçmiyorsun, adam kaçırıyorsun! Sen alanda gerekeni yapacaksın. Birinci 30 dakika harikulade bir Beşiktaş vardı, orada 3-0 yapabilirdi. daha sonra iş koptu. Hatayspor epeyce düzgün kadro değil, Ömer Erdoğan devrindeki Hatayspor daha güzeldi.

Benim söylemiş olduklerimi anlaması gerekenler, anlamıştır. Valerien Ismael ile devre ortası yollar ayrılır üzere görünüyor.”