Sofi Ömer’den Justin Bieber’a teşekkür

Zakariya

New member
Hakkari bölgesine has yöresel kıyafetiyle halay başı olduğu düğünlerde figürleriyle dikkat çeken Ömer Çelik’in manzaraları, 8 sene evvel toplumsal medyada yer aldı.

’Sofi Ömer’ lakabıyla tanınan Ömer Çelik, manzaralarla bir arada ünü artınca düğünlerin aranan isimlerden biri oldu.

Hakkari ve etraf vilayetlerin yanı sıra İran ve Irak’tan da düğünlerde ’halay başı’ olması için teklifler almaya başladı.

Dansıyla dünyada tanındı

Biri engelli 10 çocuğu olan Ömer Çelik, geçen yıl kanser hastalığı niçiniyle eşini kaybedince düğünlere gitmeyi bıraktı. Her yerden davet için konutuna gelen konukların ısrarı üzerine bir daha düğünlerde yer almaya başlayan Çelik’in halay performansı ise dansıyla ünlü Kanadalı müzikçi Justin Bieber’ın dikkatini çekti.

Ünlü müzikçi, Sofi Ömer’in halay müziği yerine rap müzikle kurgulanan görüntüsünü, 253 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabındaki öyküsünde paylaştı.

“Selamlarımı gönderiyorum”

İHA’ya 2 yıldan fazladır düğünlere gitmediğini belirten Çelik, “ilk vakit içinderda ünlü sanatçı Junstin Bieber’a beni bu biçimde bir görüntü ile memnun ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Özel olarak araçla beni evimden alıp, düğünlere gdolayıyorlardı. vakit içinde kendime ilişkin birfazlaca dans ve halay figürü de öğrendim. Düğünlerde yaptığım olağan dışı halaylar birfazlaca toplumsal medya hesabında paylaşıldı. Yalnızca Şemdinli’den değil, artık yurt haricinden da teklif alıyorum. Görüntülerim paylaşıldıkça bu davetlerde kat kat arttı. Eşimi kaybettikten daha sonra düğünlere orta verdim. Vatandaşların ısrarları üzerine yeniden mendilimi alıp, kaldığım yerden devam ettim. Türkiye haricinden da biroldukca sevenim var. Lakin ünlü müzikçi Justin Bieber’ın benim halay görüntümü paylaşmasına fazlaca keyifli oldum, epeyce sevindim. Buradan Kanadalı müzikçi Junstin Bieber’a epey teşekkür ediyorum ve selamlarımı gönderiyorum. İnşallah kısa vakitte Justin Bieber’la bir çay içeceğiz.” dedi.