Tarihe geçen anların akabinde birinci açıklama! “Hiç pişman değilim”

semaver

New member
Gaziantep FK’nin Göztepe ile 1-1 birliktee kaldığı maçta Fair-Play örneği göstererek kazanılan penaltı atışını dışarıya vuran Muhammet Demir, konuştu.

Muhammet Demir yaptığı açıklamada, “Açıkçası olağan geçen bir maçtı. Son 5 dakikası tuhaf ve enteresandı. Maçın genelinde 0-0 bitecek bir maç üzere gözüküyordu. Soner’in konumu olmasa 0-0 bitecekti. Göztepe, gol attılar. Grup küme düşecek bulunmasına karşın, 3 puan alması gerekmelerine karşın bize müsaade ettiler. Golü attık, bir dakika daha sonra kazandık. Gole müsaade vermeleri, penaltı da olmayacaktı. Tuhaf hisler ortasındaydım. Onların gösterdiği bu fair-play üzerine onları burada küme düşürmek bize yakışmaz diye düşündüm.” dedi.

“KENDİM KARAR VERDİM”

Penaltıyı dışarı atmasıyla ilgili konuşan Demir, “Kendi adıma bu biçimde bir karar verdim, birlikte verdik. Grup içerisinde bir arada bir karar aldık üzere gözüktü. Ben hala tuhaf hissediyorum. Hiç pişman değilim.” sözlerini kullandı.

Son olarak deneyimli oyuncu, “Nihayetinde 3 puan almak için buradayız. Atsaydım 3 puan alacaktık. İdareden, teknik yöneticimizden özür dilerim lakin bunu yapmak zorundaydık. bu biçimde hissettik, bu biçimde karar verdik. Vicdanım hayli rahat, verdiğimiz karardan mutluyum. 1 dakika öncesi bu biçimde bir fair-play göstermiş bir kadroya bir dakika daha sonra gol atıp sevinmek, içimize sığmazdı. bu biçimde bir karar verdik. İnşallah yanlışsız olanı yapmışızdır. Bence biroldukca kadro bize o golü attırmazdı. Bunun üstüne de onlara bu jesti yapmak zorundaymışız üzere hissettik açıkçası” diyerek kelamlarını noktaladı.