Tarihe geçen Arda Güler gol sevincini anlattı

semaver

New member
UEFA Avrupa Ligi B Kümesi’nde son maçta deplasmanda Dinamo Kiev’i 2-0 yenerek kümesini başkan tamamlayan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler, gol sevincini anlattı.

Cracovia Stadı’nda oynanan müsabakanın akabinde basın mensuplarına açıklamada bulunan 17 yaşındaki oyuncu, “Çok şükür kümesi başkan bitirdik, tüm kadro olarak hayli memnunuz. Tüm hafta boyunca bu maça hazırlanmıştık. Allah’a şükür kazandık, fazlaca memnunuz. İnşallah bu biçimde devam eder” sözlerini kullandı.

GOL SEVİNCİNİ ANLATTI

Gol sevinci sırasında üzerinde “Annecim seni epeyce seviyorum” yazılı tişörtünü kameralara gösteren Arda, buna ait soruya şu cevabı verdi:

“2 ay evvel annem ameliyat oldu. Sanırım birinci vakit içinderda Rennes deplasmanında giymiştim. bu biçimdedan bugüne gol atmak nasip olmadı, bugüne kısmetmiş. bu biçimdelar futbol oynamak fazlaca sıkıntı geliyordu, bir motivasyon bulmam gerekti. Ben de bunu düşündüm. Birinci golü anneme armağan edecektim. Bugüne kısmetmiş fazlaca memnunum.”

JORGE JESUS SÖZLERİ

Teknik yöneticileri Jorge Jesus’un kendisiyle özel olarak ilgilendiğini lisana getiren Arda, “Çok büyük hoca alışılmış ki. Futbol piyasasına sayısız oyuncu çıkarmış, inşallah ben de onlardan biri olurum. Ondan da epeyce şey öğrenmeye çalışıyorum. Benimle de hem saha ortasında hem saha haricinde özel olarak ilgileniyor. İnşallah gelişmeye devam ederim. Hocam ne vakit talih verirse elimden geleni yapmak istiyorum. Oynarım, oynamam egzersiz sonları, egzersizlerden evvel çalışmaya devam etmeliyim zira ferdi gelişimim de devam ediyor. Natürel ki oynadığım vakit ben de epey keyifli oluyorum. Kendimi geliştirmeye devam etmek zorundayım. Yarın bugünden daha yeterli olmak zorundayım. Çocukluk hayalim Fenerbahçe’de bu biçimde bir istatistik yapmış olmaktan (Avrupa’da 1’er gol ve asist yapan en genç oyuncu) dolayı epeyce memnunum. Tüm Fenerbahçe taraftarına hayli teşekkürler.”