Teknik yönetici Yılmaz Vural, Fenerbahçe’de vazife yapmak istiyor

semaver

New member
Teknik yönetici Yılmaz Vural, kentteki bir alışveriş merkezinde sevenleriyle bir ortaya geldi. “İnadım İnat” kitabını imzalayan Vural, Edirnespor Lideri Savaş Üner moderatörlüğünde kendisine sorulan soruları da cevapladı.

Bir futbolseverin, “Fenerbahçe’de teknik yöneticilik yapmak ister misiniz?” sorusuna Vural, “Benim düşünmemle olsa… Ali Koç’la bir ait var mı? bu biçimde olmaz bu iş” karşılığını verdi.

Vural, Fenerbahçe’de teknik yöneticilik yapmak istediğini belirterek, şunları kaydetti: “Tabii ki düşünüyorum. Türkiye’mizin büyük gruplarında antrenörlük yapmayı her antrenörümüz düşünür. Türk antrenörler yurt haricinde daima eleştiriliyor ‘Niye bizi temsil edemiyorsunuz?’ diye. Bu büyük ekiplerimizin daima Avrupa ile ilgisi var. Orada UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’ne de katılma imkanları var. ötürüsıyla o kadrolarla biz istiyoruz ki muvaffakiyetler elde edelim.”

Vural, meslektaşı Fatih Terim’in İtalya’da muvaffakiyet yakaladığını hatırlattı. Milletlerarası muvaffakiyetlerin kıymetli olduğuna değinen Vural, “bu biçimde bir şey şayet olmazsa Türkiye’deki lokal başarılarla kimse size bir şey vermez. O yüzden biz şiddetle buralarda olmak istiyoruz” dedi.

Türkiye’de yabancı antrenörlerin büyük bir muvaffakiyetinin olmadığını söyleyen Vural, beğenilmeyen, yetersiz bulunan Türk hocalarının başarılı olduğunu kaydetti. Aktifliğe katılan Edirne Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Selim Ak da Vural’a Trabzonspor’un ligdeki durumuyla ilgili soru yöneltti. Trabzonspor’un bu yıl başarılı bir tablo çizdiğini anlatan Vural, bordo-mavililerin şampiyon olacağını kaydetti.