Türkiye Finans’ta Üst Seviye Atamalar Devam Ediyor

accur

New member
Türkiye Finans İştirak Bankası kurum içerisinde üst seviye atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Murat Altun, Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olurken; Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcılığı nazaranvine Ogün Ataoğlu getirildi.

Türkiye Finans İştirak Bankası, çalışanlarına kurum içi meslek fırsatları yaratmak hedefiyle yeni atamalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 2018 yılından bu yana Türkiye Finans’ta Ticari ve Kurumsal Bankacılık alanlarında Satış Yöneticiliği vazifesini sürdüren Murat Altun, 18 Nisan prestijiyle bankanın Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı oldu. Bankacılık mesleğine 1998 yılında Türk Ticaret Bankası’nda Müfettiş olarak başlayan Altun, yaklaşık 20 yıl boyunca çeşitli bankalarda; Ticari ve Kobi Bankacılık Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Satış Müdürlüğü ve Bölge Yöneticiliği konumlarında bakılırsav aldı.

Türkiye Finans’ta 2003 yılından bu yana çeşitli durumlarda nazaranv alan ve son olarak kurumun İç Denetim ve Ahenk Yöneticisi bakılırsavinde bulunan Ogün Ataoğlu ise 18 Nisan prestijiyle Türkiye Finans Kredi Kalitesi ve Tahsilatlar Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni bakılırsavine atandı. Mesleğine 1999 yılında EGSBank’ta Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Ataoğlu, 2003 yılından itibaren Türkiye Finans’ta İç Denetim Başkanlığı’nda ve Ahenk Müdürlüğü’nde çeşitli durumlarda misyon aldı. 2016-2019 yılları içinde İç Denetim Yöneticisi olarak banka mesleğine devam eden Ogün Ataoğlu, 2019 yılından itibaren Türkiye Finans’ta İç Denetim ve Ahenk Yöneticisi olarak bakılırsav alıyordu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı