Üsküdar’da 2 erkek kardeş ve 2 kız kardeş birebir masada dünyaevine girdi

Zakariya

New member
İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaevine girmek isteyen kardeşler, ikili düğün yaptı.

Oğuzhan ve Çağlar kardeşler, Nagihan ile Aslıhan kardeşlerle birebir anda evlenerek benzerine sıkıntı rastlanır bir nikah merasiminde imza attı.

Çiftlerin nikahını Üsküdar Belediye Lideri Hilmi Türkmen kıydı. Gençleri keyifli gününde yalnız bırakmayan yakınları ise o anları fotoğraf çekerek ölümsüz hale getirdi.

“Aileleri ve çocuklarını tebrik ediyorum”

Gençlerin nikahını kıyan Üsküdar Belediye Lideri Hilmi Türkmen, “Çok özel ve hoş bir nikah oldu. Daha evvel iki kardeşin tıpkı anda farklı aileden şahıslarla evlendiğini görmüştük lakin bu biçimdesi birinci oldu. İyi olsun. Aileleri ve çocuklarını tebrik ediyorum. Kızlarımız Çankırılı, oğullarımız Bitlisli. İki ailemiz artık bir ortaya gelmiş oldu. Her iki tarafı da tebrik ediyorum.” dedi.

“Nikahlar birebir gün, birebir saat olsun dedik”

Nikah daha sonrası konuşan damat Oğuzhan Ölçücü, “Abim, ‘nikahlar birebir gün, tıpkı saat olsun’ diyerek vesile oldu. Başkanımızda bizi kırmadı. Nikahımıza eşlik etti. Nikahımızı kıydı. Bizim için fazlaca özel bir gündü. Çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

“Heyecanımı tanım edemiyorum”

İHA’nın haberine bakılırsa, nikah daha sonrası konuşan gelin Aslıhan Esen, “Ben dinleme tesisinde çalışıyordum. Orada tanıştık. Memnunluk ve heyecanımı tanım edemiyorum. Bugün yanımıza olan herkese hayli teşekkür ediyoruz.” dedi.