“Umarım Laurentum hayali gençlere ilham verir”

acidizing

New member
“Laurentum Kültür Merkezi, bir grup gencin hayalinden, ileri görüşlü bir fikrinden doğdu ve kırk yıl önce şiire ve kültüre olan tutkularını somut bir şeye dönüştürmeye karar veren 1982 dostlarını selamlıyorum. Bunlar Öğrenci derneklerinde yer alan ve topluma hizmet ve katkı idealiyle hareketlenen gençler, Laurentum Ödülü'nü kurdular. Ve burada, kalbimizin en derinlerinden gelen, Jüri Başkanı Gianni Letta'ya yürekten teşekkür ederiz. , 42 yıldır bizi sevgiyle takip eden ve Ödülün onaylanması ve büyümesinde temel rol oynayan bir kişi” dedi. Laurentum Ödülü'nün yöneticisi Roberto Sergio bunu 2024 yılı ödül töreninde söyledi.

“Bu ödül ve Kültür Merkezi'nin kendisi, genellikle zorlu profesyonel kariyerlere paralel olarak sürekli çalışmanın sonucudur; özveri ve sağlam değerlerle topluluğumuzun dokusu üzerinde olumlu bir etki yaratmanın mümkün olduğunu göstermektedir. Bu yol henüz gidilmedi. Zorluklar olmadan, ancak bizi sebat etmeye iten gerilim ideali, aynı zamanda bugün tatmin edici olan ancak fedakarlık ve hizmet ruhunun sonucu olan sonuçlara ulaşmamızı da sağladı. Bu başarılar yalnızca kişisel veya profesyonel değil, aynı zamanda kolektiftir ve kültürün potansiyelini yansıtır. toplumsal ilerleme için katalizör görevi görmek”, Sergio'yu ekledi.

“Geleceğe baktığımızda dileğim, yeni nesillerin de benzer bir kararlılığı yerine getirmek için ilham almalarıdır. Bu nedenle, daha parlak bir yarın için umutlarımızın koruyucusu olan gençlere samimi bir dilek dilememe izin verin: bunu da bulabilirsiniz. Laurentum Ödülü ve onun kültür merkezi örneğinde, kültürün nasıl pozitif değişimin itici gücü olabileceği ve olması gerektiğine dair bir model var; sizi aynı yoğunluk ve tutkuyla ideallerinizin peşinden koşmaya teşvik ediyorum ve sarsılmaz bir motivasyonla yönlendirilmenizi tavsiye ediyorum. hedeflere talip olabilir misin Yalnızca bireysel yaşamınızı zenginleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda kolektif refaha aktif olarak katkıda bulunan ve yolunuzun, kültürel ve sivil ilerlemenin sonuçlarına ulaşma konusundaki sürekli kararlılıkla belirlendiğini, kendiniz ve kendiniz için bu farkı yaratma fırsatını yakalamaya davet ediyorum. etrafınızdaki dünya için, onu hepimiz için daha iyi bir yer haline getiriyoruz” diye sözlerini tamamladı.