Umuteli Ramazanda Da Umut Oldu

accur

New member
Her yıl binlerce bireye yardım eli uzatan İnegöl Belediyesi Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü, ramazan ayında gereksinim sahibi vatandaşın umudu oldu.

İnegöl Belediyesi’nin toplumsal belediyecilik alanında çalışmalarını sürdürdüğü Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü, her yıl binlerce bireye yardım eli uzatarak gönül köprüleri kuruyor. Yüzlerce haneye, binlerce gereksinim sahibine ulaşan Umuteli, 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayında da muhtaçlık sahiplerinin umudu oldu.

RAMAZAN AYINDA BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU

Belediye Lideri Alper Taban, Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ramazan ayına ait çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Belediyeciliğin yalnızca yollar, parklar, otoparklar yapmak olmadığına vurgu yapan Lider Alper Taban, “Yerel idareler olarak kentimizde gönül köprüleri kurmak, yetimin başını okşamak, düşküne el uzatmak, gereksinimi olanın gereksinimini gidermek, kaygısı olanın kederini dinlemek de bizim görevimiz. Bu düsturla kentimizde hayırseverlerimizin ve vatandaşlarımızın da katkılarıyla hizmet üreten Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, 365 gün boyunca her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Ramazan ayında da farklı bir uğraş ve hassasiyetle yardımlarını sürdüren Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğümüz binlerce ailenin kaygısına derman, yarasına merhem oldu” dedi.

Ramazan ayında yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Lider Taban, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifte Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğümüz 1387 aileye erzak kartı dağıtımı gerçekleştirdi. bir daha bu ay içerisinde 6 adet akülü engelli aracı gereksinim sahibi engelli vatandaşlarımıza teslim edildi. Yalnızca kentimizde değil, gönül coğrafyamızda da faaliyetlerimiz oldu. Suriye İdlip’te 1000 kişilik yetim çocuk iftarı düzenlendi. Kentimizde de 105 yetim çocuğumuz meskenlerinde ziyaret edilerek armağanlar ve giysi kartı yardımlarıyla gönülleri alındı. Ramazan sürecinde muhtaçlık sahibi ailelere 3 bin 154 öğün sıcak yemek hizmeti sağlandı. Son olarak bayram öncesi 16 yaşlımızın meskeninde bayram paklığı yapıldı. Tüm bu yardımlar ve tertipler, kentimizin hayırseverleri ve vatandaşlarımızın dayanaklarıyla gerçekleştirildi. Bizler Umuteli Toplumsal Yardım İşleri Müdürlüğümüz marifetiyle bu hayırlara aracılık ederken, rabbimden yapılan tüm yardımların kabul edilmesini niyaz ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı