Valerien Ismael: “Daha acımasız olmamız lazım”

semaver

New member
Beşiktaş teknik yöneticisi Valerien Ismael, Kasımpaşa maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili değerlendirmesinde Fransız hoca, “Çok yanlışlar büyük yanlışlar yaptık. Bu yanlışlar bizim ivmelenmemizi engelledi diyebilirim. çabucak sonrasında da gol atamadık. Son dakikalarda Larin’in kaçırdığı durum maçın özeti üzere oldu. Devreye girmedilk evvel kazandığımız penaltının ofsayttan iptal edilmesi maçın özeti üzereydi. Çok üzgünüz. Yanılgılar yaptık, bunları yapmamalıyız, yanılgılardan daha sonra oyuna dönmek fazlaca güç oldu. Taraftarımız da takviye gösterdi sağ olsunlar, epeyce güç bir gece oldu bizim için” diye konuştu.

“KARŞILIK VERMEMİZ GEREKİYOR”

Beşiktaş taraftarının kendilerine maç sonu alkışlarla takviye bulunmasına değinen Fransız hoca, “Taraftarımız bize inanılmaz dayanak gösterdi. Sahiden olağanüstü bir taraftarımız var. bu biçimdesi maçlarda bu dayanağa karşılık vermemiz gerekiyor. performansla, gol ile bunu yapmamız gerekiyor. Bunu yapamayınca alışılmış acı verici oluyor. Herkes epey üzgün, ben ve tüm ekip. Başımızı dik tutacağız. Pazar günü bir maçımız var, bu yanlışları yapmamaya çalışacağız. Fırsatlar yaratmaya, bu fırsatları değerlendirmeye devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

İptal olan penaltı durumuyla ilgili ise Ismael, “Penaltı mıydı? Ben görmedim. yeniden izlemem lazım. Lakin maçın genelinde konuştuğumuz üzere kusurlarımız var. Yediğimiz golleri, yemeyebilirdik. Biraz daha dikkatli olsak golleri yemeyebilirdik. Üzerinde çalışacağız”

“DAHA ACIMASIZ OLMAMIZ LAZIM”

Takımın gol sıkıntısıyla ilgili soruya ise Ismael, “Kazanmak için natürel ki gol atmamız gerekiyor. Birinci yarı da durumlar da bulduk. İkinci yarıda da fırsatlarımız oldu. Fırsatlar yarattık lakin atamadık. Bir golümüz ofsayttan iptal edildi. Fırsatları yakalayınca atakta biraz daha acımasız olmamız lazım. Mental gelişimi sürdürmemiz ve fırsatları bulunca gole çevirmemiz gerekiyor” diyerek açıklamalarını noktaladı.