Vincenzo Montella: “İnanılmaz! bu biçimde penaltı nasıl verilir”

semaver

New member
Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, Trabzonspor’a 3-1 kaybettikleri maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’ya reaksiyon gösteren İtalyan teknik adam, “Şunu söylemek istiyorum, ben bir sözle özetleyemem maçı. Baktığınızda gidişatı değiştiren durumlar oldu. Ligin başından beri hak ederek geldi Trabzonspor. Bizim çocuklarımız sonuna kadar gayret etti ve bırakmadı. Hakemler tarafınca kimi kararlar var, 40 yıldır futbolun ortasındayım, VAR varken bu biçimde bir penaltı verilmesini gülünç buluyorum diyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

“VAR VARKEN BU TÜRLÜ PENALTI GÜLÜNÇ!”

Montella, “Hedeflerimiz var, hakemlerle alakalı epey konuşmam lakin VAR varken gülünç oldu bu karar. bu biçimde bir durumda nasıl bir penaltı verildi anlayamadım.” tabirlerini kullandı.

“DENGELİ BİR HAKEM ARADIM”

Kırmızı kart cezası niçiniyle oynayamayan Mario Balotelli’nin eksikliğini hissedip hissetmediklerine dair gelen soruya, “Sadece istikrarlı bir hakemin eksikliğini hissettim” karşılığını verdi.

Vincenzo Montella, “Şu anda yarışın ortasındayız hala, son 10 maçtır konumların geneline baktığımızda bize karşı çalınan durumlar var. Herkes yanılgı yapabilir, yanlış 11 sürebilirim ben örneğin, futbolcular da yapabilir. Maç başlar başlamaz 1 dakika daha sonra VAR sistemi varken bu biçimde bir durum çalınmaz. Stat full, her insanın bir hayali var. Bu maçın gidişatını bu türlü değiştirmeyi inanılmaz buldum. Üzgünüm bu biçimde konuştuğum için” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.