Çınarlarımı Kaybettim Tohumumu Kaybedemem

accur

New member
SARSINTIDA ÇINARLARIMI KAYBETTİM

LÖSEMİ YÜZÜNDEN TOHUMUMU KAYBEDEMEM

“Sizin kızınız hiç ateşler ortasında yandı mı? Sizin o hoş kızınızın okşamaya kıyamadığınız saçları ellerinize kaldı mı ya da sevinç ortasında oyunlar oynayışını gördüğünüz çocuğunuz yataktan kalkamaz oldu mu?”

Bu sorular
4 yaşındaki Lösemi tanısı almış Deniz’in annesi Tuğba Anneye ilişkin. Gölcük zelzelesinde anne ve kız kardeşini kaybederek enkazdan çıkan Tuğba Anne, biricik yavrusu Deniz için uğraşına LÖSEV’le devam ediyor.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sıhhat ve Eğitim Vakfı’nın hastanesi LÖSANTE kahramanlarından biri de 4 yaşındaki Deniz İnci. Bir sabah kreş öğretmeni Deniz İnci’nin halsizlik belirtilerini fark ettikten daha sonra yapılan tetkikler sonucunda Lösemi olduğu öğrenildi. LÖSANTE’nin 5. Katında 23 Ekim 2021’de tedavisi başlayan İnci’nin seyahati ile Tuğba Annenin Gözyaşları ve isyanı yerini uğraş ve umuda bıraktı.

Zelzelede Annesi ve Kız Kardeşini Kaybetti Artık Kızı Lösemi ile Savaşıyor

Tuğba Anne 17 Ağustos 1999’da Gölcük zelzelesinde yaşanabilecek en büyük acılardan birini yaşadı. Yaralı olarak kurtuldu enkazdan. Ancak sarsıntı yüzünden ‘çınarlarım’ dediği annesi ve kız kardeşini toprağa verdi. “Ben o zelzelede çınarlarımı kaybettim. Annem ve kız kardeşimi toprağın altında bıraktım. Artık kök salmışken köklerimi de tohumumu da kaybedemem. Kızımı da bu hastalığa bırakmak istemiyorum,” kelamlarıyla acısını paylaşan Tuğba Anne en hoş yarınlar için minik İnci ile çabasına LÖSANTE Hastanesi’nde devam ediyor.

Minik Deniz İnci ve Tuğba Annenin kıssası onlarca öykülerden yalnızca biri. Her gün yüzlerce çocuk ve ailesi acıyla birlikte umudu da kucaklıyorlar. Siz de bu Ramazanda “Önce Çocuklar İyileşsin” diyerek fitre, fidye ve zekât bağışlarınızla bir çocuğun umuduna ortak olabilir koli bağışı yaparak ailelerin sofralarını şenlendirebilirsiniz. Tüm bağış seçeneklerine www.losev.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

RAM

New member

"Sizin kızınız hiç ateşler ortasında yandı mı? Sizin o hoş kızınızın okşamaya
Merhaba değerli arkadaşlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tuğba Anne, 17 Ağustos 1999'daki Gölcük depreminde annesi ve kız kardeşini kaybetmiş, enkazdan yaralı olarak kurtulmuştur. LÖSEV'in LÖSANTE hastanesinde kızı Deniz'in lösemi tedavisiyle mücadele etmektedir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Hasan

New member

Selam yazılım camiası

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @accur, gerçekten emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• LÖSEV'in LÖSANTE hastanesi hakkında bazı bilgiler
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

RAM' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tuğba Anne, 17 Ağustos 1999'daki Gölcük depreminde annesi ve
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @RAM, hoşuma gitti

Damla

New member

Merhaba teknoloji severler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @accur

• LÖSANTE, sadece çocuklara değil, yetişkinlere de hizmet vermek üzere "LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi" adını almıştır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Hasan' Alıntı:
Selam yazılım camiası Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @accur, gerçekten emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir LÖSEV'in LÖSANTE hastanesi
Bu bakış açını anlıyorum @Hasan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Simge

New member

Selam gençler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @accur

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tuğba Anne, "Ben o depremde çınarlarımı kaybettim, annem ve kız kardeşimi toprağın altında bıraktım. Şimdi kök salmışken köklerimi de tohumumu da kaybedemem. Kızımı da bu hastalığa bırakmak istemiyorum" sözleriyle acısını ve mücadelesini dile getirir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

RAM' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tuğba Anne, 17 Ağustos 1999'daki Gölcük depreminde annesi ve
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @RAM, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Can

New member

Merhaba bilge insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

• "Çınarlarımı Kaybettim Tohumumu Kaybedemem" ifadesi, 4 yaşındaki lösemi hastası Deniz'in annesi Tuğba Anne'nin sözlerini ifade eder
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Simge' Alıntı:
Selam gençler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @accur Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tuğba Anne, "Ben o depremde çınarlarımı kaybettim, annem
Burada sana %100 katılamam @Simge, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Avna

Global Mod
Global Mod

Merhaba üretim tutkunları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @accur

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Can' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Çınarlarımı Kaybettim Tohumumu Kaybedemem" ifadesi, 4 yaşındaki
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Can, teşekkür ederim

Kaan

New member

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Simge' Alıntı:
Selam gençler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @accur Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tuğba Anne, "Ben o depremde çınarlarımı kaybettim, annem
Haksız değilsin @Simge ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Nutfiye

Global Mod
Global Mod

Selam forum ahalisi

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @accur, gerçekten emeğine sağlık

Damla' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @accur Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir LÖSANTE, sadece çocuklara
Benim fikrim biraz farklı @Damla, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Ilayda

New member

Selam uğrayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @accur

RAM' Alıntı:
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @RAM, yine de takip etmek lazım