“Giuli, atalarımın portresini Roma'ya geri getir”

acidizing

New member
“Kimbal Musk'un Maffeo Barberini'nin portresine hayran kalması için mutlu” Bu günlerde başkentte maruz kaldı, 'Caravaggio: Portre ortaya çıktı' sergisi vesilesiyle. “Atalarım, gelecekteki Papa kentsel VIII, Roma'yı Barok ile dünyanın kültürel başkenti Augustus'tan sonra ikinci kez yaptı. Bakan Giuli'ye itiraz etmek istiyorum: 'Roma'ya kesinlikle,' evine 'geri dönün. , bu Caravaggio'nun resmi olan Palazzo Barberini “, şimdi Floransa'daki özel bir koleksiyonda korunuyor. Diyerek şöyle devam etti: “Halkın buna hayran olmaya devam edebileceği doğru.” Kültür Bakanlığı'nın sahibine hitap eden Adnkronos ile konuşmak, kentsel aktör, yazar ve yönetmendir.

“Kültürde harcanan paranın bir yatırım olduğunu anladık – I State Barberini – resmin özel ellerde olduğunu, ancak devletin bir şaheser de alabileceğini anladık. Hikayemizi kim yönetiyor “

“Kimbal Musk'u Ponte Lupo'ya davet ediyorum. Roma'ya maruz kalan atamın maffeo barberinin portresine hayran kaldıktan sonra, bu yeri takdir edeceğini biliyorum, gelecekteki Papa kentsel VIII seçimleri, ama her şeyden önce benzersiz bir örnek için. 144 AC'den geç Roma İmparatorluğuna kadar geçmişin hidrolik mühendisliğinin evrimi ile bağlantılı yüksek teknoloji dünyası.

“Kimbal Musk'un Roma'yı sevdiğini ve yenilikleri seven, zengin, parlak, özellikle patronları seven bir adam olduğunu biliyorum – ekliyor – gelecek Papa bir parvenu idi, orijinal olarak Barberino di Mugello'dan Heterblise'a ait değildi Basit insanların, 55 yaşında kumaş satıcıları, dünyanın en güçlü adamlarından biri oldu, aynı zamanda bir patron, Borromini'nin arkadaşı, Borromini, Pietro da Cortona, bir devrimci, Barok'un muciti ', antik çağın inkar edilmesi “.

“Ponte Lupo, en iyi korunmuş antik köprülerden biridir – Urbano Barberini'ye devam eder – benzersiz boyutlara sahip bir çalışma: 115 metre uzunluğunda, 30 metre yükseklik, San Pietro'nun Barberini gölgelikleri ile aynı”. Ve meydan okumasını başlattı: “Neden bu muazzam çalışmayı restore etmeye yardım etmiyorsunuz, Roma su eteklerine adanmış uluslararası bir çalışma merkezi olan Roma eyaletinde San Vittorino'daki Barberini Kalesi'ni kurmaya yardımcı olmuyor, belki de kimballerin katkısı ve denetimi ile Musk Ponte Lupo'da barındırabilmekten mutluluk duyarım, atalarımın sevdiği petrol ve balı üretiyoruz, oğluma vermek istediğim isim, 'Kaderde Güzellik' yayınladı bir kitap ayırırız Sperling & Kupfer tarafından.

.