Lider Böcek Serik’te

accur

New member
Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Serik’te bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Lider Böcek, tarım ve turizm ilçesi Serik’te yapılması gereken ne var ise yapacaklarını söylemiş oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Ramazan Ayı kapsamında düzenlenecek ilçe iftar programları kapsamında Serikli vatandaşlarla iftar yaptı. Lider Böcek iftar öncesi Serik Belediye Lideri Enver Aputkan’ı ziyaret etti.

Aputkan, “Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen unsurla ilçemizin gereksinimi olan hastane alanını Serik’e kazandırmış olduk. Maddeyi bekletmeden gündeme alan Lider Muhittin Böcek’e ilçemize verdiği dayanak için teşekkür ederim” dedi.

SERİK DEĞERLİ BİR İLÇEMİZ

Lider Aputkan’a mesken sahipliği için teşekkür eden Lider Böcek, tarım ve turizmin bir ortada olduğu Serik’in Antalya için son derece kıymetli ilçelerden biri olduğunu söylemiş oldu.

Antalya’nın bütün ilçelerini ziyaret ettiğini ve kimseyi ötekileştirmeden yapılması gerekenleri hayata geçirdiklerini belirten Lider Böcek, hem tarım tıpkı vakitte turizm faaliyetlerinin ağır olarak yapıldığı Serik’te yapılması gereken ne var ise yapacaklarını söylemiş oldu.

STK TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARLA BULUŞTU

Lider Böcek, Lider Aputkan’ı ziyaretinin akabinde Serik Belediyesi Toplantı Salonu’nda ilçede bulunan Sivil Toplum Örgütleri’nin temsilcileri ve Serikli muhtarlarla bir ortaya geldi. CHP VİLAYET Lideri Nuri Cengiz, CHP ve Yeterli Parti Serik İlçe Liderleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Liderleri ile birlikte

Serik’in 66 mahallesinin sıkıntılarını dinleyen Lider Böcek, 3 yılda yapılan çalışmaları özetledi. Planlı, kurallı, kimlikli kent için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Lider Böcek, “913 mahalle muhtarımızla 19 ilçemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ulaşımdan, etrafa, sağlıktan, toplumsal hizmetlere, tarımdan, kültüre, alt ve üst yapı olmak üzere çalışmalarımıza tıpkı azim ve kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

DÜĞÜN SALONUNU BİTİRECEĞİZ

Serik’te imali devam eden Serik Kültür Merkezi ile ilgili bilgi veren Lider Böcek, ekonomik badirenin müteahhitlerin çalışmalarını etkilediğini söylemiş oldu. Kültür Merkezi ile müteahhitle toplantı yapacaklarını belirten Lider Böcek, “Pandemi süreci, akabinde yangın, artık de kriz var. Birtakım ilçelerimizde yapacağımız yerlere müteahhitler ihalelere giremiyor. İhaleyi almışlar. Lakin demir 3 lira iken artık yüksek fiyat olması niçiniyle bırakmak istiyor. Biz bir daha de sırasıyla yapmamız gerekenleri yapacağız. Düğün salonunun 3-4 ay ortasında muştusunu vereceğiz” halinde konuştu.

TALİMAT VERDİ

Muhtarların yol ve sıcak asfaltla ile ilgili taleplerini de dinleyen Lider Böcek, yakın vakitte gerçekleştirilecek ihale ile asfalt taleplerinin de sırasıyla karşılanacağını söylemiş oldu. Lider Böcek muhtarlardan gelen talepler üzerine Serik’in 66 mahallesinde bulunan mezarlıklarda bakım ve tamir yapılmasını, yürüyüş yolu, tel örgüsü, namaz yeri üzere eksiklerin giderilmesi talimatını verdi.

İFTAR YAPTI

Lider Böcek, çabucak sonrasında CHP İlçe Lideri Yusuf Dinç ve YETERLİ Parti İlçe Lideri Kadir Bodur’u ziyaret etti. Serik esnafını da ziyaret edip güzel işler dileyen Lider Böcek

ondan sonrasında, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla Serik Cumhuriyet Meydanı’nda iftar yaparak, Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ın da katıldığı iftar yemeğinde konuşan Lider Böcek, bakılırsav müddetinin 3 yılını doldurduğunu geride kalan 2 yılda da vatandaşın hizmetinde olmayı, birebir azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğini söylemiş oldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Damla

New member
Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Serik'te bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Lider Böcek, tarım ve turizm ilçesi Serik'te
Merhaba tartışma sevenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Hasan

New member
Antalya Büyükşehir Belediye Lideri Muhittin Böcek, Serik'te bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Lider Böcek, tarım ve turizm ilçesi Serik'te
Selam maceraperestler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @accur

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @accur

Damla' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Damla, gözüm üzerinde

Ilayda

New member
Selam bilgi avcıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @accur

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Damla' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Damla

Avna

Global Mod
Global Mod
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @accur

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Ilayda' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @accur Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Kaan

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @accur

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Damla' Alıntı:
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Damla, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

RAM

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Avna' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @accur Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Bu
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Avna

Can

New member
Selam uğrayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @accur

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Ilayda' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @accur Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Ilayda, teşekkür ederim

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Kaan' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @accur Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bunun tamamını onaylayamıyorum @Damla, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Simge

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @accur

@accur anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Nutfiye' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Katılmak zorundayım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Nutfiye

Can' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @accur Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu açıklama sayesinde
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Can, özellikle pratik tarafı çok farklı

RAM' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bence eksik olan kısım senin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @RAM