Ordu’da ikizler tıpkı gün dünyaevine girdi

Zakariya

New member
Ordu’da yaşayan tek yumurta ikizleri 23 yaşındaki Okan ve Gökhan Yıldırım, hayatları boyunca neredeyse hiç ayrılmadı.

Okan Yıldırım, yaklaşık 7 ay evvel bir arkadaşının vasıtası ile 18 yaşındaki Melek Gündüz ile tanıştı ve görüşmeye başladı.

Önce kelam daha sonra düğün

İkiz kardeşler ile kız kardeşlerin kelam merasimi tıpkı anda yapıldı

bir süre daha sonra ikizi Gökhan Yıldırım da Melek Gündüz’ün ablası olan 21 yaşındaki Melike Gündüz ile görüşmeye başladı.

Aynı anda evlendiler

Her iki çiftin birinci olarak kelam merasimleri birebir anda yapıldı, daha sonrasında ise ikizler, kız kardeşler ile düzenlenen tek düğün merasiminde dünyaevine girdi.

Çiftin memnunlukları gözlerinden okunurken, hem gelin, birebir vakitte damatlar birebir anda evlendikleri için keyifli olduklarını söylemiş oldu.

“Ben eşimin gözlerine vuruldum”

İHA’ya konuşan Gökhan Yıldırım, “Ben kardeşimi, sevgilisi ve ablasını köye gdolayırken tanıştık. daha sonrasında daima olarak görüşünce onun gözlerine vuruldum. Bizim sözlenme vakti gelince kızların yengeleri ‘olmuşken ikisi birden olsun’ dedi ve tıpkı anda kelam yaptık. daha sonrasında bu evreye geldik. Biraz güç oldu ancak aldık.” dedi.

“Düğünümüzü duyanlar şaşırdı”

Okan Yıldırım, “Biz yaklaşık 7 ay evvel kuzeninin yardımıyla tanıştık. daha sonrasında süreç ilerledi. daha sonradan kardeşim ile eşimin ablası tanıştı. Olaylar bu türlü gelişti. Bizim düğünümüzü duyanlar şaşırıyor.” şeklinde konuştu.

Kız kardeşler, tıpkı meskene gelin oldukları için mutlu

Kız kardeşler Melike ve Melek Gündüz ayna anda evlendikleri ve tıpkı aileye gelin oldukları için memnun olduklarını söylemiş olduler.